SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Njoftimet & temat e rëndësishme

Nga Flojo (26.12.2009, 23:17)

6 125

Nga Flojo

(30.12.2009, 00:52)

Nga Dardanicum (29.10.2010, 20:23)

2 112

Nga istogu

(30.10.2010, 19:15)

Nga Dardanicum (17.04.2007, 12:40)

37 1.728

Nga sabah

(31.10.2009, 21:41)

Nga istogu (24.04.2009, 13:02)

2 84

Nga tintini

(13.05.2009, 10:45)

Temat

Nga Kosova Etnike (20.03.2011, 21:49)

1 51

Nga Dardanicum

(25.03.2011, 01:18)

Nga Dardanicum (03.01.2011, 18:43)

10 125

Nga Xhanni

(08.01.2011, 21:46)

Nga zwz (14.08.2010, 04:30)

2 30

Nga Deniss.

(14.08.2010, 05:23)

Nga Dardanicum (23.07.2010, 00:35)

12 114

Nga Burgia

(23.07.2010, 02:49)

Nga qajani (08.04.2010, 22:54)

4 59

Nga qajani

(09.04.2010, 01:52)

Nga qajani (31.03.2010, 01:08)

2 51

Nga Dardanicum

(31.03.2010, 02:58)

Nga qajani (15.03.2010, 17:30)

2 52

Nga qajani

(15.03.2010, 21:58)

Nga Dardanicum (21.02.2010, 03:27)

8 176

Nga qajani

(26.02.2010, 00:49)

Nga Deniss . (09.02.2010, 19:07)

1 66

Nga Deniss .

(14.02.2010, 16:46)

Nga Flojo (06.02.2010, 12:20)

8 123

Nga Flojo

(07.02.2010, 14:55)

Nga Bes1ki (27.12.2009, 18:17)

4 76

Nga Flojo

(28.12.2009, 11:08)

Nga Dardanicum (24.12.2009, 02:06)

2 77

Nga adi_peja

(24.12.2009, 11:34)

Nga QERKIN2008 (21.12.2009, 15:07)

29 404

Nga Dardanicum

(23.12.2009, 17:31)

Nga Deniss . (01.12.2009, 00:56)

13 180

Nga iliriani

(02.12.2009, 16:12)

Nga Dardanicum (13.11.2009, 12:50)

10 141

Nga Kushtrimii

(20.11.2009, 19:03)

Nga Fid@ni (12.11.2009, 01:58)

24 350

Nga Deniss .

(18.11.2009, 17:22)

Nga Flori_09 (29.10.2009, 15:08)

2 30

Nga Deniss .

(29.10.2009, 16:38)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

64 threads - 552 postime (mesatarja 0,13 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme